Verksamhetsområde omsorg har fått en egen handledare

Marie kommer senast från Lunaskolan där hon arbetat som beteendeanalytiker. Hon har tidigare arbetat både inom skola och omsorg, med handledning och kvalitetsarbete. Tillsammans med Anna Kirch, kvalitetssamordnare och Lasse Molin, yrkeskravankare, kommer Marie att ingå i omsorgernas verksamhetsstöd.

Hur kommer den nya tjänsten som handledare påverka omsorgsverksamheterna?
Anna Kirch: Vi räknar med att den kommer påverka omsorgen väldigt mycket, eftersom handledaren är anställd inom omsorgen och kommer nära verksamheten. Det gör också det praktiska arbetet enklare med en tydlig transparens.

Marie Broman: Jag blir också en del av ett verksamhetsstöd som genomsyras av samma idé och tanke om hur verksamheten inom Utvecklingspedagogik bedrivas. Rollen blir en traditions- och kulturbärare. Det har alltid varit en stark drift hos mig att jobba med värderingsfrågor, göra skillnad och öka medvetenheten – vad är vi här för? Vad gör vi? Varför gör vi det här? För mig är det viktigt att göra skillnad för individerna jag arbetar för. Min roll kommer också omfatta arbete med utmanande beteenden, vilket jag har stor erfarenhet av.

Nyheter

Speltajm

Helgen bjöd på mycket spel inomhus.

Heldagsutflykt

Under lördagen utforskades närområdet kring Väddö. Barnens ö, fiske och Grisslehamn hanns med innan vi vände tillbaka till Rudebacken.

Skogsutflykt

Helgen bjöd på en skön dag i naturen, uppträdanden i aktivitetslokalen samt filmvisning.

Vinter på Rudebacken

Grillutflykt, fiske och pingis! Vintern är fylld av möjligheter på Rudebacken.

Fiskeutflykt

Morgonpigga ungdomar var uppe i ottan för att testa fiskelyckan...

Modellbygge

Uppslutningen var stor när det sattes igång att bygga modeller.

Julpyssel

Med första advent runt knuten var julpyssel en höjdare.

Vildmarksliv!

Förväntan var stor när ungdomarna skulle sätta upp sina tält...

2014

Nu startar verksamheten för 2014