Rudebacken utökar med en helg

Helgkorttids på Rudebacken innebär att samma grupp deltagare kommer var fjärde vecka för att ha en rolig helg tillsammans med kompisar.  För närvarande är det verksamhet för två grupper.  Med en så bra verksamhet, fina hus och i en härlig omgivning vill vi erbjuda fler att komma så i januari 2014 startar vi en tredje grupp.
I de befintliga grupperna är det många mellan 16-23 år som kommit under flera år till Rudebacken.  För att de som är gamla i gården ska få utvecklas vidare och de nya unga ska få en verksamhet anpassad efter sina behov kommer den nya gruppen att i första hand rikta sig till lungdomar mellan 12-16 år. Vi har redan flera som står i kö och väntar på att få komma i januari.  Nu söker vi också efter fyra personal som ska få förmånen att arbeta tillsammans med det nya gänget.
Är man lite äldre och kommer för första gången kan man få en plats i någon av de befintliga grupperna. Vi har max 12 deltagare per grupp och när någon slutar för att man fyllt 23 eller inte behöver korttids längre finns det plats för nya. Förhoppningsvis kan vi även starta en fjärde helg och då för gruppen 24-65 år. Man borde inte behöva sluta på Rudebacken på grund av ålder.
 

Nyheter

Speltajm

Helgen bjöd på mycket spel inomhus.

Heldagsutflykt

Under lördagen utforskades närområdet kring Väddö. Barnens ö, fiske och Grisslehamn hanns med innan vi vände tillbaka till Rudebacken.

Skogsutflykt

Helgen bjöd på en skön dag i naturen, uppträdanden i aktivitetslokalen samt filmvisning.

Vinter på Rudebacken

Grillutflykt, fiske och pingis! Vintern är fylld av möjligheter på Rudebacken.

Fiskeutflykt

Morgonpigga ungdomar var uppe i ottan för att testa fiskelyckan...

Modellbygge

Uppslutningen var stor när det sattes igång att bygga modeller.

Julpyssel

Med första advent runt knuten var julpyssel en höjdare.

Vildmarksliv!

Förväntan var stor när ungdomarna skulle sätta upp sina tält...

2014

Nu startar verksamheten för 2014